Onze Visie

Regeltronics levert bijdrage aan een comfortabele, veilige en duurzame verblijfsomgeving. Daartoe ontwikkelen wij, van het eerste concept tot en met detailontwerp en management van de realisatie, de technische en technologische infrastructuur van de gebouwde omgeving.

Regeltronics speelt als technisch adviseur een leidende rol en biedt zijn opdrachtgevers daartoe een breed scala aan vaardigheden, kennis en ervaring, geschraagd door het enthousiasme van onze resultaatgerichte adviseurs.

Wij streven een innovatieve en professionele houding en werksfeer en een effectief kennismanagement na.

Waar dit voor onze opdrachtgevers van belang kan zijn, streven we naar maximalisatie van onze toegevoegde waarde door het ontwikkelen van probleemloze samenwerkingsrelaties met partners die ons niveau van ambitie en dienstverlening delen.

Door de kleinschaligheid van onze organisatie zijn wij zeer flexibel en kunnen wij op veel van Uw vraagstukken inspelen en deze vertalen in een werkbaar concept. Ook U zult als klant de voordelen kunnen waarnemen van een klein bedrijf, de kosten van onze organisatie zijn in verhouding tot onze collega adviseurs zeer acceptabel.