HVAC

HVAC betekent Heating Ventilation Airconditioning. Een van de belangrijkste zaken die Regeltronics hoog in het vaandel heeft is een pro-actieve houding richting de opdrachtgevers en het vertalen van de wens van de klant in een deugdelijke installatie voor een redelijke prijsstelling. Wel staat Regeltronics voor kwaliteit en duurzaamheid, dit wil niet zeggen dat de laagste prijs altijd bepalend is voor het uitvoeren van werkzaamheden door de uit te voeren bedrijven die door de opdrachtgever geselecteerd zijn.

Regeltronics kan voor U principeschema's van nieuwe installaties opzetten inclusief de bijbehorende besteksstukken en apparatuur. Verder kunnen wij U een directiebegroting geven waarvoor U het besproken ontwerp kunt realiseren.

Ook zijn wij sterk in renovaties in kaart brengen met bijbehorende budgetten, adviezen en rapportages. Hier hebben wij ook vele jaren ervaring in opgedaan en wij zijn dan ook van mening U in deze goed van dienst te kunnen zijn.

Acute situaties met gevolgschades aan installaties kunt U eveneens bij ons neerleggen, wij kunnen voor U als technisch adviseur en intermediair optreden.