REGELTRONICS

Regeltronics is gespecialiseerd in consultancy met betrekking tot  Verwarming Ventilatie en Airconditionings Installaties evenals meet– en regeltechnische vraagstukken in de Utilitaire Automatisering, Industrie en/of Woningbouw. Dit omdat deze expertise in veel gevallen ontbreekt of tekort schiet in bedrijven of bij opdrachtgevers.

Gezien de continue aan technische wijzigingen onderhevige veranderingen in de technische stand van installaties en de hierdoor ontstane marktontwikkelingen is de vraag toegenomen bij opdrachtgevers naar geïntegreerde totaal oplossingen op totaalinstallaties. Dit zijn o.a. elektrotechnische-, werktuigbouwkundige-, beveiligings– en overige installaties met behulp van automatiseringssystemen en SCADA pakketten. Het is steeds belangrijker om de correcte koppelingen van de diverse systemen goed doordacht en compleet uit te werken om zodoende tekortkomingen en hoge kosten in een later stadium te voorkomen.

Op deze site geeft Regeltronics aan wat wij voor U kunnen betekenen bij het oplossen c.q. opzetten van deze vraagstukken in een duidelijk concept wat op maat gemaakt wordt in nauw overleg met U als eindgebruiker of opdrachtgever.

Mocht u verdere vragen hebben omtrent de toegevoegde waarde van Regeltronics op uw vraag dan kunt U ten allen tijde contact opnemen met ons.

 

 

Op al onze leveringen en diensten zijn de DNR 2005 (De Nieuwe Regeling 2005) van toepassing.