Electrotechniek

In de tak elektrotechniek kunnen wij voor U een afspraken tekening verstrekken, hierin zijn de gemaakte afspraken in technische overzichten verwoord.

Met behulp van deze afspraken tekening en door ons vervaardigde bestekken bent U in staat offertes in de markt aan te vragen. Ook wij kunnen voor U dit traject verzorgen. De definitieve selectie van onderaannemers zal te allen tijde in overleg met de principaal gebeuren. Regeltronics wil alleen een ondersteunende rol vervullen bij vraagstukken.

Wij zullen niet op de stoel van de installateur plaatsnemen, wij streven een onafhankelijk advies na zonder zelf de werkzaamheden uit te voeren.

Wij beschikken over gedegen diploma’s die onze kennis van elektrotechnische installaties verklaren in het veld. Op deze wijze zijn wij van mening U een sterke ondersteuning te kunnen geven bij al Uw elektrotechnische en elektronische vraagstukken.

Wij als Regeltronics adviseren, begeleiden en implementeren samen met installateurs projecten in de industrie, utiliteit, woningbouw en de productie-industrie. Regeltronics treed in deze als adviseur / inspecteur op.