Automatisering

In de tak automatisering kunnen wij stellen dat onze kennis zeer ver gaat. Vele jaren ervaring met complexe gebouwen en installaties strekken tot het kennisgebied van Regeltronics.

Of het nu gaat over electrotechnische installaties, gebouwen automatisering, LON netwerken voor verlichting of domotica, wij zien elk vraagstuk als een nieuwe uitdaging. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat wij in deze een gedegen gesprekspartner zijn.

Vele merken apparatuur zijn als vanzelfsprekend voor ons bedrijf, doordat met nagenoeg alle merken apparatuur projecten zijn gerealiseerd. Dit behelst projecten van miljoenen euro’s die met goed gevolg zijn opgeleverd en momenteel nog dagelijks feilloos functioneren naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers.

Bij een comfortabele werkplek hoort een aangename temperatuur die de medewerkers op de werkplek zelf moeten kunnen instellen. Dit werd besproken met de adviseur en de Priva Account, als systeemhuis, specialist in engineering en implementatie voor Priva gebouwbeheersystemen in de utiliteitsbouw.

Voor het Priva gebouwbeheersysteem is gekozen omdat het flexibel en eenvoudig programmeerbaar is.

Tevens moest er in een kort tijdsbestek ingespeeld worden op specifieke wensen, met name voor een volledig individuele ruimteregeling

Ook het automatiseren van productie-machines en productie processen is geen probleem voor ons, wij hebben de partijen in de arm die vraagstukken tot een oplossing kunnen brengen die voor de relaties gewenst zijn.

Bedradingen, schakelkasten en apparatuur kunnen door ons begroot, geadviseerd en gerealiseerd worden, zowel voor de utiliteit als voor de industrie.